• Skön trepoängare i Värmland!!!

Femte omgången i serien avverkades i lördags o redan den fjärde på bortaplan. Lite unikt faktiskt, men de' jämnar ut sig framöver. Blåvitt åker hem med en go' seger i den jämna div 3 NV Götaland. Vi vinner med 2-1(1-0) mot Grums IK, en rättvis seger efter en väl genomförd match. Vi tar ledningen i 34:e matchminuten när Pitias levererar en smart lobb/chip till Gül i djupled som stör en hemmaspelare o en utrusande målvakt som missförstår varandra med självmål som följd. Paus och Blåvitt i 1-0 ledning således I 65:e minuten sätter Jonathan Almberg(bilden) vårt viktiga 2-0 mål när han sätter ett avslut som styrs in av en hemmaspelare. Hemmalaget reducerar sedan efter 80 spelade minuter genom en straffspark. Skön seger blir tränare Niclas eftermäle o blickar fram mot veckans matcher hemma på Vallen. På onsdag väntar div 2 laget Vänersborgs IF I DM o på lördag tar vi emot Forshaga IF. Kanske gräspremiär om vädergudarna är med oss! FORZZZZA IFK !!!!!! . . Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Premiär för U21!

IFK U21 spelar i år i serien Herrar U21 Västergötland. Serien består av följande lag: IFK Tidaholm, IFK Mariestad, IFK Falköping, Ulricehamns IFK, Skara FC, Ulvåkers IF samt Bergdalens IK (Borås). Serien spelas dubbelrondig vilket alltså innebär 12 matcher. Premiärmarchen avverkades igår på Tidavallens konstgräsplan mot IFK Falköping. Det blev en komfortabel seger för IFK med 5-1 efter 3-1 i paus. Målen fördelades på Wille 4 och ett av Zlatan Målskyttar är hårdvaluta i fotboll och min personliga åsikt är att vår notoriske målgörare Wille efter gårdagens match borde va' högaktuell för en startplats i den blåvita startelvan mot Grums IK som vi möter på bortaplan nu på lördag. FORZZZZA IFK !!!!!!!!!!!!!! Herrar för 14 dagar sedan 2kommentarer
  • Äntligen dax för hemmapremiär! Fredag 26/4 kl 18.45.

Efter tre raka bortamatcher väntar äntligen en hemmamatch i årets seriespel. Vi välkomnar Götene IF till vår hemmaborg Tidavallen, i nuläget oklart om vi spelar på A-plan eller konstgräsplanen Vi har som sagt avverkat tre matcher hittills och väderleken har inneburit att samtliga skett på bortaplan. Vi har fått en helt ok start med två kryss och en förlust. Fredagens motståndare Götene IF har precis samma poängskörd, dvs två poöng. Kom gärna till Vallen på fredag och stötta Blåvitt i årets första hemmamatch I seriespel. FORZZZZA IFK !!!!!!! 👍💙 Herrar 22 apr 0kommentarer