• IFK har idrottsrabatthäften

Var med och stötta IFK genom att köpa idrottsrabatten av någon i föreningen. Vill du ha fler rabatter kontakta Henrik Nilsson på 070-517 45 56. IFK tackar för ditt stöd. IFK Tidaholm för 20 dagar sedan 0kommentarer
  • Boll & Skoj premiär 30 april

Ett säkert vårtecken är att Boll&Skoj premiären börjar närma sig. I år välkomnar vi alla födda 2018, 2019 och 2020 till Boll&Skoj. Tisdagen 30 april kl 17.30 är det premiär och inskrivning. Självklart är Bolle där och tar emot barn o föräldrar. Efter träningen tar vi som vanligt en liten fika ihop. Varmt välkomna till den blåvita gemenskapen och vackra Tidavallen. IFK Tidaholm 3 apr 0kommentarer
  • Glad Påsk önskar IFK

Ha en härlig påsk alla IFK:are! IFK Tidaholm 29 mar 0kommentarer
  • IFK vann i första tävlingsmatchen för säsongen

IFK vann när de ställdes borta mot Bollebygds SK i en DM-match på tisdagskvällen och säkrade sin första seger för säsongen. Redan i den sjätte minuten tog IFK ledningen med 1-0 när Johannes Gül avslutade kliniskt efter att BSK tappade bollen i ett felaktigt pass. Bara 12 minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom Pitias Eyob. Ramsmus Karlsson höjde ställningen till 3-0 i den 28:e minuten, vilket blev halvtidsresultatet. Andra halvlek inleddes med ännu ett mål från Pitias Eyob, som därmed gjorde sitt andra för kvällen och ökade IFKs ledning till 4-0. Strax därefter höll Linus Johansson inte tillbaka och satte bollen i krysset för att göra det 5-0 till IFK. IFK fortsatte att skapa målchanser och i den 84:e minuten utnyttjade Isac Forsgård en retur från en hörna och satte dit 6-0, vilket blev slutresultatet när domaren blåste av matchen. IFK säkrade därmed sin första seger för säsongen i bortamötet mot Bollebygds SK och det släpper för killarna som har haft en tuff start på säsongen. Nästa match väntar runt hörnet när IFK möter Floby-Grolanda IF hemma fredag 29 mars, 12:00 på tidavallen. Hoppas vi ses där! IFK Tidaholm 28 mar 0kommentarer